BURSA HABERLERİ:
Şehitler İçin Yürüdüler!

Kent Meydanı önünde toplanan kalabalık, Türk bayrakları eşliğinde Heykel'e kadar yürüdü. HDP il binası önünde bir süre bekleyen vatandaşlar, sloganlarla HDP'lilere tepki gösterdi. Bina önünde önlem alan polis, gençlerin parti binasına yaklaşmasına izni vermedi. Eylemciler, HDP önünde İstiklal Marşı okuduktan sonra yürüyüşe devam etti.
Yürüyüşlerini Şehreküstü, Kapalı Çarşı istikametinden sürdüren Bursalılar, 'PKK, AKP omuz omuza', 'Tayyip oğlunu askere gönder', 'Hırsız Tayyip' şeklinde slogan attı. Atatürk Heykeli önünde toplanan kalabalık, buradan gruplar halinde yürüyüşlerini sürdürdü.
ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ
Bu arada, şehitlerden Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın Bursa'daki ailesine acı haber akşam saatlerinde tebliğ edildi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, acılı aileyi evinde ziyaret edip başsağlığı diledi. Baba Niyazi ve anne Panbuk Çelikcan ile iki çocuk annesi şehidin eşi Dr. Gaye Çelikcan'a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi.
Şehit cenazesinin bu gün ikinci namazının ardından Mihraplı Camii'nden kaldırılacağı bildirildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku