BURSA HABERLERİ:

“Sağlık Yaşam İçin Koş” sloganı ile hayata geçirilen Eker I Run Koşusunun tanıtımı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yardımcısı Zekeriya Altuntaş, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, Eker I Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun Carlı, Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker ile Eker Meydan Koordinatörü Ece Eker’in de katılımı ile Eker Meydan Başrol’de yapıldı.
Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, bu yıl ikincisinin düzenleneceği Eker I Run Koşusuna 7’den 70’e herkesi davet etti. ”Geçen sene ilkini düzenlediğimiz yarış, 5 kilometre kategorisinde koşarak tamamladım. O günden sonra da düzenli olarak koşmaya devam ettim ve bu seneki yarışta 15 kilometre koşacağım. Sağlıklı yaşam için bütün vatandaşlarımızı spora davet ediyoruz.” dedi.
Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz ise Bursa’nın Atletizmde diğer branşlara göre biraz geride kaldığını ama bu tarz etkinliklerle gelişmesine katkı sağlanmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yardımcısı Zekeriya Altuntaş da Eker’e insanları spor yapmaya teşvik ettiği için teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku