BURSA HABERLERİ:
SAADET YILDIRIMLI KADINLAR TIP BAYRAMINI KUTLADILAR

Ziyarete Saadet Partisi Yıldırım İlçe Kadın Kolları Halkla ilişkiler başkanı Saliha BURAN, Mali işler başkanı Aysel SOĞANCI, Tanıtma başkanı Sümeyye KUL ve Tanıtma başkan yard. Havva KELEŞ katıldı.
Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sümeyye Kul  “İnsanoğlu birçok dertle sıkıntıyla imtihan edilir. Sağlığımızla da imtihan edildiğimiz gibi Peygamber Efendimizin ‘Allah hiçbir hastalık indirmedi ki şifasını da indirmemiş olsun.’ Hadisini de unutmayarak, şifasını aramalıyız.
İnsanı sağlıklı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren akademisyeni, doktoru, hemşiresi ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İnegöl'de nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri...
İnegöl Belediyesi, Kütüphaneler Haftasında Nöbetçi Kitaphanelerin enlerini belirledi. Yıl boyunca en çok...

Haberi Oku

banner108