BURSA HABERLERİ:
PAZARCI ESNAFINA SICAK ÇORBA İKRAMI

Belediye Başkan Aydın,  İlçemizin en büyük pazaryeri olan kapalı pazaryerinde sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek hem hasbihal ettik hemde hayırlı işler diledik. Soğuk kış günlerinde tezgâhlarını açan, pazarcı esnaf kardeşlerimize bir nebze olsun içlerini ısıtmak adına sıcak çorba ikramında bulunduk. Sosyal Belediyecilik anlamında daima sahada olmaya ve vatandaşlarımızla beraber olmaya gayret gösteriyoruz.

Özellikle pazarcı esnaf kardeşlerimiz sabahın ilk ışıklarında bizlerin daha iyi bir şekilde alışveriş sağlamamız için tezgâhlarını erkenden açıyorlar. Pazarcı esnaf kardeşlerimizle sohbetlerimiz sırasında ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledik ve notlarımız arasına alarak gerekli çalışmalar için ilgili müdürlüklerimize talimatlarımızı verdik” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Osmangazi Meydanı’nda esnaf buluşması
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Bursa esnafıyla Osmangazi...

Haberi Oku

banner108