BURSA HABERLERİ:
Payitaht Çarşı Kombine Kampanyası ile Hem Bursaspor Hem Esnaf Kazanıyor!
700 yıllık tarihi geçmişe sahip olan Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, BTSO liderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri ile önemli bir hareketlilik yaşıyor. Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliklerde sürprizler bitmiyor. Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında üye işyerlerinden 1000 TL’lik alışveriş yapan müşterilere 2017 – 2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Bursaspor kombine bileti kazandırıyor. Aktif kombine kartında başka bir kombine kartı bulunmayan kişilere tanımlanacak olan kombine bilet kampanyasına Bursalılar yoğun ilgi gösteriyor. Kampanyaya katılmak için Payitaht Çarşı Tüketici Güven Ofislerinin önünde uzun kuyruklar oluşurken dağıtılacak kombinelerin ise neredeyse tükenmek üzere olduğu ifade edildi.
BÖLGE YÖNETİCİLERİ KAMPANYADAN MEMNUN
Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği ve Bölge yöneticileri de kombine kampanyasının tarihi çarşıdaki ticaretin artmasına önemli bir katkı sağladığını dile getirdi. Haziran ayının başından itibaren devam eden kampanyada önemli sürprizlerin yapıldığını dile getiren Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, “10 adet otomobil, 10 adet bilgisayar ve 10 adet akıllı cep telefonunun dağıtılacağı etkinliğimize halkımız zaten yoğun bir ilgi gösteriyordu. Kampanyaya eklenen kombine bilet hediyesi bu ilgiyi daha da artırdı. Çarşı denilince akla Bursaspor gelir. Esnafımızın takımımıza olan desteğini herkes çok iyi bilir. Bu yüzden tüm esnafımız bu kampanyayı canı gönülden destekliyor” dedi.

BURSASPOR’A DESTEK SÜRÜYOR
Kombine kart kampanyasının çarşı esnafı için de sürpriz olduğunu söyleyen Okçular Çarşısı Dernek Başkanı Nizamettin İleri, “Kampanyaya katılım ciddi şekilde artış gösterdi. Geçtiğimiz yıl takımımız ciddi zorluklar atlattı. Bu sezon şimdiden tüm kentimiz kenetlenerek Bursaspor’a desteğimizi gösteriyoruz. Tarihi Çarşı kentin kalbi sayılan bir merkez. Burada Bursaspor sevgisi bir başka yaşanıyor. Bu amaçla kentimizin takımına destek olan bu kampanyayı destekliyoruz” şeklinde konuştu. Uluçarşı Dernek Yöneticisi Koray Karaoğlanlı ise “Bu kampanya herkese kazandırıyor. Hem takımımız hem de esnafımız kazanıyor” dedi.

TARİHİ ÇARŞIYA HAREKETLİLİK KAZANDIRDI
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Nihat Karaca 35 yıldır tarihi çarşıda bulunduğunu ifade ederek, “Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında çarşımızda Bursaspor’umuzla ilgili yeni bir kampanya daha başladı. Çekilişsiz kurasız 1000 TL alışveriş yapan müşterilerin kombine kazandığı bu yeni kampanya bizlere önemli bir katkı sağladı. Bu kampanyayı düzenleyenlere esnafımız adına teşekkür ederim” diye konuştu.

7 Ağustos tarihinden itibaren yapılan alışverişleri kapsayan Bursaspor kombine kampanyasında kombine aktarımı yapılabilmesi için katılımcıların aktif passolig kartlarının bulunması ve başka bir kombine kartına sahip olmamaları gerekiyor.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku