BURSA HABERLERİ:
Osmangazi'den Köylere Hizmet Yağmuru

Yiğitali Mahallesi sakinlerine kaliteli ve yerinde hizmet sunmak adına modern ve kullanışlı bir hizmet binası inşa eden Osmangazi Belediyesi, çalışmalarıır tüm hızıyla sürdürüyor. Toplam 128 metrekare alan üzerine inşa edilen Yiğitali Hizmet Binası’nda muhtarlık, kahvehane ve misafirhane yer alacak. Temeli geçtiğimiz Mart ayında atılan hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilikleri ve çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanmak üzere olan Yiğitali Hizmet Binası’nın yaz sonunda hizmete açılması planlanıyor.
 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapmış oldukları hizmetler ve projeler ile köyleri yeniden cazibe merkezi haline getirdiklerini belirterek, “2009-2014 döneminde belediyemizin sorumluluk alanında olmamasına rağmen köylere çeşitli yatırımlar yaptık. Sorumluluk alanımıza girmesiyle birlikte de köylerimize yatırımlarımızı hızlandırdık. Her köyümüze park ve spor sahaları inşa ediyoruz. Hizmet binaları ve meydanlar yapıyoruz.  Köylerimizin yollarını yeniliyoruz. Köylerimiz artık herkesin yaşamak isteyeceği yerler oldu. Yiğitali, Osmangazi’nin güzel mahallelerinden bir tanesi. Köylerden kente göç yaşanırken, bu güzel köyümüze dışarıdan gelenler daha fazla oluyor. Kısa süre içerisinde hizmete açacağımız hizmet binamızda Yiğitali’ye değer katacaktır. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108