BURSA HABERLERİ:
ORHANGAZİ BELEDİYESİ MOBİL UYGULAMA'DA

Orhangazi Belediye Başkanlığının web sayfası üzerinden uygulamaya koyduğu e-ruhsat uygulaması ve e-belediye hizmetleri vatandaşlar tarafından ilgi görmüş uygulama üzerinden yapılan ve sonuçlanan ruhsatlar Başkan Bekir Aydın tarafından teslim edilmişti. Hizmet kalitesini artırmak için mobil uygulamayı da hayata geçiren Orhangazi Belediye Başkanlığı bu uygulama ile herkesin belediye hizmetlerine daha hızlı ulaşmasını sağlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “vatandaşlarımız web sitemiz üzerinden belediyemizle ilgili bir çok hizmete ulaşabilmekte ve işlemlerine tek tıkla online olarak rahatlıkla sonuçlandırabilmektedir” dedi. Başkan Aydın “Hizmet noktasında en iyisini ve en hızlısını sunmak istiyoruz, bu nedenle mobil uygulama hizmeti ile hizmetlerimize artık her yerden daha kolay ulaşma imkânı sağlayacağız” dedi.
                                                                                                     
BİRÇOK YENİLİK TEK TIKLA ELİNİZDE
 
Orhangazi Belediyesi mobil uygulama ile birçok yenilikleri de beraberinde getiriyor. Mobil uygulama ile nöbetçi eczane, haberler, istek ve öneriler için çek gönder, güncel duyurular, meclis kararları gibi bölümlerden istediğiniz bilgiye daha rahat ulaşma imkânı sağlıyor.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BBP'den Bursa Emniyet Müdürü'ne...
Türk Polis Teşkilatının Polis Günü ve Polis Haftası kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı...

Haberi Oku