BURSA HABERLERİ:
Ördekli'de Uludağ Makam Topluluğu Konseri

Tarihi dokusuyla dikkat çeken Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Uludağ Makam Gençler Topluluğu, ‘Yörelerden Yüzyıllara Üslup ve Tavırlar’ isimli konser ile eşsiz bir konsere imza attı. Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlem Doğuş Varlı tarafından hazırlanan konserde sahneye çıkan konservatuar öğrencileri, ‘Yüksel Minareden Attım Kendimi, Beni Kör Kuyularda Merdivensiz Bıraktın, Harput Peşrevi’ gibi eserlerden oluşturdukları repertuar ile Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan konuk sanatçı Doç. Dr. Ersen Varlı ise seslendirdiği eserler ile büyük bir beğeni toplayarak, müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108