BURSA HABERLERİ:
Öğrencilere robotik uygulama eğitimi

Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 yıldır Bursa’nın farklı noktalarında kaliteli ve ücretsiz eğitimler veren BUSMEK, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarının yanı sıra çağın teknolojik yeniliklerine de gereken önemi veriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) tarafından çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri hedefiyle, 22 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında sömestr tatilinde 10-15 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik robotik eğitimleri verilecek.

Robotsan işbirliği ile yapılacak olan eğitimlerle öğrencilere bilim ve teknoloji hakkında bilgi verilecek, bilgisayar ve yazılım kavramları tanıtılacak. Kodlama ve robotlar hakkında bilgilendirmeyi de amaçlayan eğitimler, BUSMEK Sosyal Eğitim Merkezi’nde hafta içi 09.00 ile 12.00 ve 13.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikalası Şubelerinden...
Bursa’da sahtecilik zirve yaptı! Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması...

Haberi Oku

banner108