BURSA HABERLERİ:
Nilüfer'de Sinema Günleri Start Alıyor!

 30 Ağustos Pazar akşamından itibaren 10 gün boyunca Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz sinema gösterimi yapılacak. Sinema tutkunları her akşam ayrı bir filmi izleme şansına sahip olacak.

Nilüfer Sinema Günleri 30 Ağustos Pazar akşamı saat 21.00’de ‘Mandıra Filozofu İstanbul’ ile başlayacak.

31 Ağustos Pazartesi günü 2014 yılı yapımı Ayhan Sonyürek’in yönetmenliğini yaptığı 'İyi Biri' izleyici ile buluşacak.

Sinema Günleri’nde 1 Eylül Salı Günü Zeki Ökten’in yönetmenliğini yaptığı ‘Çöpçüler Kralı', 2 Eylül Çarşamba Tunç Şahin’in yönettiği 2014 yılı yapımı 'Karışık Kaset', 3 Eylül Perşembe Murat Düzgünoğlu’nun ödüllü filmi ‘Neden Tarkovski olamıyorum’, 4 Eylül Cuma Ertem Eğilmez’in yönettiği 'Gülen Gözler', 5 Eylül Cumartesi günü Kartal Tibet’in hiç eskimeyen ‘Tosun Paşa’ filmi, 6 Eylül Pazar Özhan Erin’in filmi ‘Son Mektup’, 7 Eylül Pazartesi günü Venedik Film Festivali’nde y jüri özel ödülü alan ‘Sıvas’ filmi, 8 Eylül Salı da Orhan Aksoy’un yönettiği 'Neşeli Günler' izlenime sunulacak.

YILMAZ GÜNEY'İN KIZI İLE SÖYLEŞİ YAPILACAK

Farklı tatlarda 10 filmin gösterime sunulacağı Sinema Günleri’nde ayrıca Yılmaz Güney'in ölüm yıldönümü olan 9 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek söyleşi ile de Türkiye’de bir ilke imza atılacak.

Nilüfer Belediyesi Kültür Müdürü Güney Özkılınç, Yılmaz Güney’in kızı Elif Güney Pütün ile yine Cumhuriyet Meydanı’nda bir söyleşi gerçekleştirecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku