BURSA HABERLERİ:
MURAT GÜÇYILMAZ: YILDIRIM BURSA'NIN KALBİDİR

AK PARTİ Yıldırım Belediye Başkan aday adayı Murat Güçyılmaz, temayül yoklamasına katıldı. Güçyılmaz, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Güçyılmaz'ın açıklamaları şöyle:
“YILDIRIM BURSA’NIN KALBİ”
"Yıldırım Bursa’nın kalbidir. Geçmişte böyleydi, bugün de böyle. Yarınlarda da böyle olacak. Bursa, Yıldırım'a borcunu ödemek durumundadır. Bursa'ya yetiştirdiğimiz insan kaynaklarını yetiştirmeye devam edeceğiz. Yıldırım yine Bursa'yı besleyecek ama Yıldırım makus talihini yenerek, kadim medeniyetinden aldığı gücü modern argümanlarla güçlendirerek, 21. yüzyıl vizyonunu oluşturacak."
“YILDIRIM'DA MUHTEŞEM BİR MOZAİK VAR”
"Annem babam Bulgaristan göçmeni, ben Bursa Yıldırım'da doğdum. Damadım Erzurumlu. Ailemde Erzincanlı ve Bingöllü damadlarımız var. Bir gelinimiz Makedonya bölgesinden göç etmiş ailelerden. Bir diğeri manav, eşim Ispartalı. Gördüğünüz gibi her birimiz bir Türkiye özetiyiz. Yıldırım’ı ve Yıldırımlıları mutlu eden sanırım bu çeşitlilik. Yıldırım dinamikliğini ve insan kaynakları açısından zenginliğini buna borçlu. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir insan mozayiği yok."
“KARARLAR HALKLA BİRLİKTE”
"AK Parti belediyeciliğinin bir standardı var. Yıldırım, 3 dönemdir zaten hizmette bir noktaya geldi. Bir kazanım sahibi oldu. BUSKİ'nin yaptığı çalışmalar olsun, belediyelerimizin yaptığı çalışmalar olsun, karayollarının yaptığı çalışmalar olsun, DSİ'nin yaptığı çalışmalar olsun, bu çalışmalar sonucunda Yıldırım'da çok büyük kazanımlar var. Bunlar yadsınacak çalışmalar değil ama tabii altyapı çalışmaları olduğu için pek gözükmüyor. AK PARTİ belediyeciliği ile Yıldırım belirli bir standarda ulaşmış durumda. Bu standardı biz biraz daha sıcak, halkımızın içine girerek halkımızı da birçok karara katarak daha üst seviyelere çıkarmak istiyoruz.”
“AKİLLER HEYETİ OLUŞTURACAĞIZ”
"Akiller heyeti oluşturacağız. Her mahallenin akiller heyeti vardır. Bir mahalleyle ilgili karar alacağımız zaman mahallenin önde gelen dinamiklerini mutlaka ama mutlaka harekete geçireceğiz. Mahalle muhtarımızın görüşünü alacağız. AK Parti'mizin mahalle temsilcilerinin görüşünü alacağız. Muhalefette görev yapan arkadaşlarımızın görüşlerini alacağız. O bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarındaki arkadaşların görüşlerini alarak, onları karara ortak ederek yapacağız. Onlar kararımıza ortak olmadıysa mutlaka ve mutlaka o projelerimizi gözden geçireceğiz, gerekirse revize edeceğiz... Halkımızın ikna olmadığı hiçbir çalışmaya imza atmayacağız. Kentsel dönüşüm konusunda güzel çalışmalar var ama kentsel dönüşüm konusunda yanlış anlaşılmalara mahal verecek işlerin içine de girmemeye çalışacağız."
“'YILDIRIM'A MARKA DEĞERLERİ KAZANDIRACAĞIZ”
" Yıldırım'ın en çok ihtiyacı olan proje park alanları. Halkın birlikte vakit geçireceği alanlar gerçekten çok az. Yapabileceğimiz yerler var mı Yıldırım'da? Var. Bunun tespitini de yaptık, üzerinde çalışıyoruz. Bununla beraber birçok markanın doğuşuna ilham vermiş olan Yıldırım'a marka değeri olan eserleri de kazandıracağız."
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ SAHADA UYGULAYACAĞIZ
Gönül Belediyeciliğini en güzel şekilde gerçekleştireceklerini ifade eden Ak Parti Yıldırım Belediye Başkan aday adayı Murat Güçyılmaz, yarınların bugünlerden çok daha güzel olacağına inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108