BURSA HABERLERİ:
MUDANYA HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE HOBİNİZ MESLEĞİNİZ OLSUN
Pandemi kuralları çerçevesinde maske, mesafe ve hijyenden ödün vermeyen Mudanya Halk Eğitim Merkezi’nde meslek edindirme kursları da devam ediyor. Bu kurslardan biri olan kuaförlük kursunda yeni zanaatkarlar yetiştiriliyor. Özellikle hijyene dikkat edilen kuaförlük kursuna eğitimciler HES kodu ile katılıyor. Yaklaşık 5 aylık kurs sonucunda yeni bir meslek edinmiş olan kursiyerler, kendi kuaför dükkanlarını açabilecek kadar tecrübeye sahip olabiliyor. Saç bakımından makyaja, şekil vermeden saç deri analizine kadar her ayrıntıyı tek tek öğrenen öğrenciler, hobilerini işe çeviriyor. Mudanya Halk Eğitim Merkezi bugüne kadar yüzlerce kuaför yetiştirdi.
YARATICILIK ÖN PLANDA
Kuaförlük kursu eğitmeni Durcihan Özdemir,  “Bu kursa daha çok kadınlarımız kendisine bakmak, daha bakımlı ve alımlı olmak için geliyor. Bizler de hijyen kurallarından ödün vermeden disiplinli bir şekilde ama bir o kadar da zevkle yaptığımız eğitimlerde kursiyerlerimizin gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Burada özellikle saç mankenleriyle uygulamalı eğitimlerle başlıyoruz ve daha önce denenmemiş modellerin üzerine gidiyoruz. Biraz da sanat için yaratıcılığı ön plana çıkarmak istiyoruz” dedi. 


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku