BURSA HABERLERİ:
Kurşunlu Ürün Toplama Merkezi Açıldı!
İnegöl Belediyesi eliyle 540 m² ‘si kapalı olmak üzere, toplamda 842 m²’lik alana inşa edilen ürün toplama merkezi, başta çilek olmak üzere Kurşunlu’da üretilen tüm ürünlere değer katmakla kalmayıp, ürünlerin tüketiciye uygun fiyatla ulaşmasını sağlıyor.
 
Çiftçinin ürün yetiştirirken yaşadığı zorluklara dikkat çeken Bursa Valisi İzzettin Küçük;” Bilindiği gibi günümüzde en çok şikâyet ettiğimiz olay tarlada 1 lira olan ürünün pazarda 5 lira olmasıdır. Üreticimizin zorlu bir süreç sonrasında ürettiği ürünün tarlada para etmemesi ve tüketiciye aracı hizmetler neticesinde yüksek fiyata satılması sadece bizim değil bölgemizin genel sorunudur. Başkanımız hayata geçirdiği bu proje ile üretici ve tüketici arasındaki yolu kısaltarak üreticinin ürettiği ürünü hakkı olan fiyatla satmasını, aynı zamanda tüketicinin de ürünü daha ucuza almasını sağlamıştır. Bu hizmet topluma sağladığı katkı açısından son derece önemlidir.”dedi.
 
Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu; “ Şunu ifade etmek lazım bizim kadrolarımız yola çıktığı zaman bir takım vaatlerde bulunurlar. Bunların en temellerinden biride insanı yaşat ki devlet yaşasın prensibiydi. Devlet ve milletin kaynaşması, huzur ve refahın artması en önemli yol haritalarından bazıları olur. Birçok şeyi başarmanın huzur ve gururunu yaşıyoruz. Bu ülkenin insanları her şeyin en güzeline layık. Bu millet gerçekten bu ülkeyi kalkındırmak için donanıma ve yüreğe sahip" ifadelerini kullandı.
 
Açılışa Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş çok sayıda kurum müdürü, siyasi parti yöneticileri, dernek ve STK başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku