BURSA HABERLERİ:
İNEGÖL AVM TEKNOLOJİ KAMPANYASI ÇEKİLİŞİNDE KAZANANLAR BELLİ OLDU

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM’de, teknoloji kampanyası hediyeleri sahiplerini buldu.

14 Aralık – 14 Şubat tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılabildiği kampanyanın çekilişi İnegöl AVM meydanında gerçekleştirildi.

AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük heyecanla beklediği çekiliş sonucunda 25 asil, 25 yedek talihli belli oldu. Talihlilerin isimleri 26 Şubat tarihli Hürriyet Gazetesi’nde ilan edilecek. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle, 5 kişiye 126 ekran Beko televizyon, 5 kişiye Lenovo dizüstü bilgisayar, 5 kişiye Oppo A52 cep telefonu, 5 kişiye Anker Eufy Robovac akıllı robot süpürge ve 5 kişiye Alcatel tablet verildi. İnegöl AVM, Teknoloji Kampanyası ile çocukların ve ailelerin yanında yer alarak, uzaktan eğitime devam eden genç nesile teknoloji ulaştırdı.

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.12.2020 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.9414 sayılı izni ile düzenlenmiştir. KDV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108