BURSA HABERLERİ:
HİSAR'DAN ÇEVRE TEMİZLİĞİNE BÜYÜK DESTEK

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordinesinde, 2016 yılından bu yana devam eden atık yağ toplama kampanyasına büyük bir destek daha geldi. Daha önce de toplanan litrelerce atık yağı Gemlik Belediyesi ekiplerine teslim eden Muhtar Çiğdem Türe, çevre temizliğine Hisar Mahallesi olarak büyük bir destek daha gerçekleştirdiklerini söyledi.


Şimdiye kadar yaklaşık bin ton atık yağı Gemlik Belediyesi’ne teslim ettiklerini belirten Muhtar Türe, “Hisar Mahallesi sakinlerimiz, çevreyi korumaya yönelik çalışmalarda büyük duyarlılıklar gösteriyorlar. Tüm komşularıma destekleri için çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi ve Gemlik’imizi korumaya yönelik duyarlılığımız devam edecek” dedi. Muhtar Türe’ye teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ise 1 litre atık yağ karşılığında 1 kalıp zeytin sabunu kampanyasının devam ettiğine dikkat çekerek 350 kalıp sabunu mahalle sakinlerine ulaştırılmak üzere muhtar Türe’ye teslim etti.


Lavaboya dökülen 1 litre atık yağ, yüzlerce litre temiz suyun kirlenmesine neden oluyor. Gemlik Belediyesi su kirliliğinin önüne geçmek için, 1 litre atık yağ getiren Gemliklilere 1 kalıp zeytinyağlı sabun hediye ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108