BURSA HABERLERİ:
‘Harika Endonezya' programı Bursa'da
Bursa Kent Konseyi, Bursa’ya çeşitli ülkelerden iş, aile, eğitim, geçici koruma ve zorunlu göç gibi nedenlerle gelen yabancı kökenli kişilerin kent hayatına katılımı sürecine destek vermek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bursa Kent Konseyi’nin destekleriyle Endonezya Ankara Büyükelçiliği’nin organizasyonu ile Endonezya'dan bir kültür şenliği olan 'Harika Endonezya' programı 26 Kasım Pazar günü saat 17.00’da Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda düzenlenecek. Program kapsamında düzenlenecek fotoğraf sergisi, geleneksel danslar, geleneksel kıyafet gösterisi ile Bursa’da Endonezya rüzgarı esecek.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, uluslararası birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi. Bursa Kent Konseyi bünyesi çeşitli nedenlerle Bursa’da yaşayan yabancı kökenli kişilerle ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çepni, “Endonezya Ankara Büyükelçiliği ile beraber bu yıl ‘Harika Endonezya’ programını Merinos AKKM’de gerçekleştireceğiz. Bu program sayesinde Endonezya kültürü Bursa’ya taşınmış olacak. 26 Kasım Pazar günü eğlenceli vakit geçirmek isteyen tüm hemşerilerimizi ‘Harika Endonezya’ programına davet ediyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku