BURSA HABERLERİ:
GÖREVE HAZIRIM

Etkinliğe katılan ve aynı zamanda kendisi de bir dağ yöresi sakini olan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Türkiye’ye yönelik saldırıların son dönemde yeniden yoğunlaştığını belirterek “Önceleri PKK-FETÖ ve benzeri pek çok maşalarıyla bunu yapmaya çalıştılar. Allah’a şükür ki milletimizin büyük gayretiyle bunu başaramadılar. Şimdi bizzat üzerimize geliyorlar. Artık milletimiz ayakta durmak, huzur ve sükûnu hâkim kılmak ve bölgeye ve dünyaya adaleti götürmek istiyor” dedi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner de dağ yöresi için teyakkuzda olduklarını belirterek “Herhangi bir hizmet anında tabii ki burada olacağız. Bizlerin her zaman halkımızın, Güneybudaklar’ın yanında olacağımızı bir kez daha beyan etmek istiyorum” diye konuştu.

“LAYIKIYLA YAPARIM”

Güneybudaklar’daki hizmet yağmuruyla birlikte sadece mahallelerinin değil dağ yöresinin gelişmesine çabaladıklarını dile getiren Muhtar Ali Öztürk de desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür etti. Yerel seçimin yaklaştığı mesajını da veren ve Allah yolunda, halk için her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirten Öztürk, Allah’ın izniyle halkımız eğer desteklerse bir dahaki seçimde ufak tefek işlerimiz kaldı. Tamamlamak adına yine adaylığımız devam edecek. Biliyorsunuz başka bir göreve de talip oldum. Olursa o görevimi de layıkıyla yerine getireceğim. Olmazsa yine muhtarlık adaylığımız devam ediyor. Anneme, babama, eşime, çocuklarıma, azalarıma ve köylülerime destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Yemek ikramı yapılan programın sonunda yapılan geleneksel açık artırma etkinliğinde köyün ihtiyaçları için gelir elde edildi. Tarihi Bursa Mehter Takımı da katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku