BURSA HABERLERİ:
Göl Yazıevi Prof. Dr. Atılgan'ın çalışmalarına ev sahipliği yapıyor

Nilüfer Belediyesi’nin yazar, şair, çevirmen, araştırmacı ve akademisyenlerin, çalışmalarını Gölyazı’nın tarihi dokusu içinde ve doğal güzellikleri eşliğinde tamamlamalarına olanak sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Göl Yazıevi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 2016 yılından bu yana birçok değerli ismi konuk eden Göl Yazıevi, bugünlerde siyaset bilimi profesörü Gökhan Atılgan’a ev sahipliği yapıyor. Nâzım Hikmet’in eserleri üzerine iki ayrı çalışmasını, şehrin stresi ve gürültüsünden uzak, eşsiz manzara eşliğinde, Göl Yazıevi’nde yürüten Prof. Dr. Gökhan Atılgan, çalışmalarına kısa bir ara verip Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü personeliyle söyleşi gerçekleştirdi. Yılın Yazarı Sevgi Soysal etkinlikleri kapsamında Akkılıç Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Prof. Dr. Atılgan, “Yenişehir’de Bir Öğle Vakti” isimli romanı üzerine konuştu.

Nilüfer Belediyesi’nin Şiir Kütüphanesi, Çocuk Kütüphanesi, Demirci Kütüphanesi, Akkılıç Kütüphanesi ve Üçevler Kütüphanesi’ni de ziyaret eden Prof. Dr. Gökhan Atılgan, Nilüfer Belediyesi’nin kütüphanecilik alanında örnek işler yaptığını vurguladı. Prof. Dr. Atılgan, “Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nde gerçekleşen etkinlik ve projeler, yerel ve ulusal düzeyin çok üzerinde bir niteliğe sahip. Nilüfer’deki kütüphanecilik anlayışının, birçok kuruma örnek olmasını diliyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108