BURSA HABERLERİ:
Fetih Müzesi'ndeki Nikahta Ünlü Geçidi

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde ünlü isimlerin katılımıyla bir nikah töreni gerçekleşti. Türk sinemasının en önemli isimlerinden Hülya Koçyiğit’in yeğeni Sedat Çelenk ile Rus Dina Zakharova birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Mutluluğa ‘evet’ diyen çiftin nikahını ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Çiftin nikah merasimlerinde Hülya Koçyiğit ve girişimci Cavit Habib de şahitlik yaptı. Aile arasında gerçekleştirilen nikah törenine; Hülya Koçyiğit, eşi eski milli futbolcu Selim Soydan, kızı Gülşah Alkoçlar, torunu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Düzyatan ile birlikte katıldı.

Genç çiftin nikahını kıyarak mutluluklar dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa, bir imparatorluğa başkentlik yapmış bir şehir. Osmangazi Belediyesi olarak bu ulu şehirde her yıl yaklaşık 7 bin nikah kıyıyoruz. Bu kıydığımız nikahlar arasında sadece gelin ve damadın yanı sıra her iki kişinin de yabancı olduğu çiftler yer alıyor. Bu açıdan sizler de doğru bir adrestesiniz. Bu çatı altında insanların gönüllerde buluştuğu bir ortamı yaşıyoruz. Allah attığınız imzaları hayırlı etsin. Sizlere mutluluk versin. Sağlıklı uzun ömürler ve hayırlı evlatlar versin. Sizlere ve iki aileye hayırlı olsun” dedi. Başkan Dündar, nikah töreni sonrasında aile cüzdanını yeni evli çifte takdim etmesi için aile büyüğü olarak eski milli futbolcu Selim Soydan’a verdi. Soydan da aile cüzdanını geline vererek mutluluklar diledi.

Nikah sonrası genç çift ve tüm davetliler, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BBP'den Bursa Emniyet Müdürü'ne...
Türk Polis Teşkilatının Polis Günü ve Polis Haftası kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı...

Haberi Oku