BURSA HABERLERİ:
Eren okurlarıyla buluşacak

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kütüphaneler bu hafta bir yazarı apırlıyor. Çocukların kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması amacıyla kütüphanelerde gerçekleştirilen buluşmada yazar Burhan Eren, çocuklarla bir araya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Lala Şahinpaşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Fatma Sultan Medresesi Kütüphanesi’nde, 24 Kasım Cuma günü yazar Burhan Eren okurlarıyla buluşacak. Eren, hem yazdığı kitapları anlatacak hem de yazarlıkla ilgili okuyucularının sorularını cevaplayacak.

Burhan Eren kimdir?

1972 Balıkesir Dursunbey doğumlu yazar, ilk ve orta öğrenimini Bursa’da, üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlayarak gazeteciliğe başladı. İkindi yazıları, Kayıtlar ve Dergâh dergilerinde şiirleri yayımlandı. Çocuk edebiyatı alanında verdiği ürünlerini ABC çocuk sayfası ile Mavikuş, Kırmızı bisiklet, Ebe Sobe ve Arkadaşım adlı dergilerde çocuk okurla paylaştı. Okumayı yeni sökmüşler için yazdığı “Ormandaki Bisiklet” adlı hikâye kitabı ile çocuklara Ramazan kültürünü ve neşesini anlattığı “Çocuk ve Ramazan” adlı kitabı onun daha önce yayınlanmış kitapları arasındadır.

Yazar Buluşması – Burhan Eren

24 Kasım 2017, Cuma

Saat 11.00 - Lala Şahinpaşa Çocuk Kütüphanesi

Saat 14.00 - Hançerli Fatma Sultan Medresesi Kültür Merkezi Kütüphanesi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku