BURSA HABERLERİ:
Erciyes Dağ Bisiklet Kupasında Dostum Rüzgarı!
İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve doğa tutkunlarının çekim merkezi haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettirmeye başladı. Dostum, İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl’ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Alternatif doğa sporları adı altında çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle her geçen kendinden daha fazla söz ettiren Dostum, bünyesindeki sporcular ile önemli başarılara imza atıyor.
Son olarak Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası adı altında Erciyes Dağı’nın 2.200 metresinde kurulan Bike Park’ta zorluk derecesine göre özel olarak inşa edilen parkurların içerisinde gerçekleştirilen yarışlarda Dostum Bisiklet Takımından Engin Karabacakoğlu Master kategorisinde ikinci olmayı başardı.
ENGİN KARABACAKOĞLU İKİNCİ OLDU
Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Dostum Bisiklet Takımının göstermiş olduğu başarı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Türkiye’nin ilk “Dağ Bisikleti Parkı”(Bike Park)nın oluşturulduğu Erciyes, Türkiye’de ikinci kez Uluslararası bir müsabakaya ev sahipliği yaptı. Erciyes'te gerçekleştirilen organizasyona yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 300 bisikletçi katıldı. 2.200 metre yükseklikte zor şartlarda kıyasıya mücadele eden sporcular zorlu parkurda pedallarını çevirdi. Son derece zorlu ve teknik parkurda ter döken sporcularımızdan Engin Karabacakoğlu Master +40 kategorisinde ikinci olmayı başardı. Kendisini böylesi önemli bir organizasyonda elde etmiş olduğu başarıdan dolayı kutlamak istiyorum. Sağ olsun her hafta katılım gösterdiği bir yarıştan güzel derecelerle dönüyor. Böylece hem İnegöl’ü hem de Dostum’un tanıtımına katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.
Aktaş son olarak, “Sadece rakipleri ile değil sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlarda inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku