Mustafakemalpaşa Haberleri:
Engellilerin sinema keyfi

Engelsiz Yaşam Merkezi aracılığı ile 131 mahallede yaşayan engelli bireylere ulaşarak eğitim kursları düzenleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında engellileri sinema etkinliğinde buluşturdu.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, otizmli bir çocuğun babasıyla birlikte yaşam mücadelesini anlattığı ‘Hadi be Oğlum’ filmini, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören 80’e yakın engelli ve aileleri ile birlikte izledi. 
 
‘Yaşama birlikte değer katıyoruz’
 
Engelli bireylerin yaşamın her alanındaki aktivitelere eşit ve aktif katılımlarını sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Hayatımıza sanat, spor, kültür girdikçe engeller bir o kadar ortadan kalkıyor. Birlikte üretmenin, birlikte paylaşmanın anlamını özümsediğimiz sürece yaşama değer katabiliriz. Hayatın her sahada engel tanımadığını göstermek bizim görevimiz. Eğitimden, sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda engellilerimizin sosyal yaşamına değerler katmaya devam edeceğiz ” dedi.
Özel gösterimde aileleri ile birlikte sinema salonu dolduran engelliler ise filmi beğeni ile izleyerek keyifli bir gün geçirdi.
 
 

Anahtar Kelimeler
Engellilerin Sinema Keyfi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku