BURSA HABERLERİ:
Emirates, Dubai-İstanbul Arasındaki Uçuşlarının Sayısını Artırıyor

İlave Dubai - İstanbul uçuşu EK 123 sefer sayısı ile, saat 10: 35'te Dubai'den kalkacak  ve saat 14: 40'ta İstanbul'a varacak. Dönüş uçağı EK124 ise, İstanbul'dan 16: 25'te hareket edecek ve 21: 45'te Dubai'ye varacak.

Yeni uçuşlar, Maldivler, Singapur, Mumbai, Kabil, Lahor, Karaçi dahil Uzak Doğu, Hint Okyanusu Adaları ve Batı Asya'daki çoğu şehre olan bağlantıyı artıracak.

Dubai ve İstanbul kalkışlı uçuşlar her gün Boeing 777- 300ER ile gerçekleşecek. Bilet rezervasyonları emirates.com.tr adresinden, Emirates Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve online seyahat acenteleri kanalı ile gerçekleştirilebilir.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 30 Eylül2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Güvenle Seyahat Edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Personele ‘Kamu ihale kanunu eğitimi’ verildi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinde taşınır kayıt yetkilileriyle...

Haberi Oku

banner108