BURSA HABERLERİ:
Dündar'dan Vali Canbolat'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Dündar, Valiler Kararnamesi ile Konya Valiliği’nden Bursa Valiliği görevine atanan Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez´in de katıldığı ziyarette Vali Canbolat’a ilçe ve Osmangazi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, “İlçemiz Bursa'nın kalbinin attığı merkez. Kayıtlı nüfusu 850 binlere yaklaşan ancak, merkezi konumu itibariyle gündüz nüfusu 1,5 milyonu bulan Osmangazi, Türkiye'nin en büyük 4 ilçesinden biri. Bursa’da yerel yönetimler olarak her zaman uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Valimiz Yakup Canbolat da, tecrübe ve deneyimleri ile hem biz yerel yöneticilere hem de ilçemiz ve kentimize önemli katkılar sunacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yakup Canbolat da, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108