BURSA HABERLERİ:
Demirtaşlıları Heyecanlandıran Proje Açılışa Gün Sayıyor

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi Projesi ile bölge halkının yıllardır ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanı ihtiyacına son veriyor. Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi Projesi, park ve dinlenme alanları, 82 araçlık otoparkı, yürüyüş yolları ile planlı şehirleşmenin en güzel örneği olurken, içerisinde yer alan ve bodrum artı 3 kattan oluşacak kültür merkezi de, alışveriş alanları, PTT, 2 muhtarlık, toplantı salonları, atölyeler, nikah-sergi salonları, kafeterya ve sosyal imkanları ile Bursa’ya hitap edecek yepyeni bir yaşam alanı olacak. Tüm ihtişamıyla ortaya çıkan ve açılış için gün sayan projenin beklediklerinden çok daha güzel olduğunu ifade eden bölge halkı, Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar’a bu önemli projeyi Demirtaş’a kazandırdığı için teşekkürlerini sundu.

BÖLGE HALKI PROJEDEN DOLAYI DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmalardaki son durum hakkında bilgi almak adına Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi Projesi şantiyesini gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölge halkı ile de bir araya geldi. Başkan Dündar, Demirtaş sakinlerine projeyi nasıl bulduklarını sorarken, aldığı olumlu cevaplar karşısında da büyük mutluluk duydu. Bölge halkı, uzun zamandır Demirtaş’a nefes aldıran bir meydan ve bu bölgeye değer katacak bir kültür merkezine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, bu ihtiyaçlarının beklediklerinden daha güzel bir proje ile ortadan kalktığını ve bu projenin Demirtaş’a yeni bir kimlik kazandırdığını söylediler. 

DÜNDAR: “DEMİRTAŞ HAKETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞTU”

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi Projesi’ndeki çalışmalarda son aşamaya geldiklerini ve en kısa süre içerisinde projeyi hizmete açacaklarını ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak Demirtaş’a ciddi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bursa’nın en güzel meydanını burada inşa ettik. Meydanın yanı sıra kültür merkezi, park ve dinlenme alanları, otoparkı ve yürüyüş yolları ile yeni bir cazibe merkezi ortaya çıktı. İnşaat çalışmalarımız tamamlandı. Şuanda temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. İnşallah en kısa sürede hizmete açacağız. Demirtaş Belediyesi, Osmangazi Belediyesi’ne bağlandıktan sonra hak ettiği hizmetlere kavuştu. Bu yeni projemizin de Demirtaş için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108