BURSA HABERLERİ:
Büyükşehir'in efeleri rakip tanımıyor

Bu sezon sonunda Efeler Ligi’ne yükselmek isteyen Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu onuncu maçında Seydişehir Belediye Sanayispor’a konuk oldu. Konya Seydişehir Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar, 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk setinde baştan sona etkin oynayan Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-17 üstünlükle tamamladı. Karşılıklı sayılara sahne olan ikinci sette; ev sahibi Seydişehir Belediye Sanayispor, 13-12 ile ilk kez öne geçti. Setin son bölümlerine 24-23 geride giren Büyükşehir Belediyespor, file üstü etkinliğini yeniden eline aldı. Büyükşehir Belediyespor, bu seti 26-24 önde tamamlayarak skoru 2-0’a taşıdı. Skor üstünlüğünü yakalayan Bursa ekibi, maçın üçüncü setini de 25-19 alarak salondan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Elde ettiği sonuçla oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler A Grubu 11. haftasında Anadolu Üniversitesi’ni konuk edecek. 8 Aralık Cumartesi günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndan oynanacak karşılaşma, saat 14:30’da başlayacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal...
Orhangazi Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Hatipoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin...

Haberi Oku

banner108