BURSA HABERLERİ:
BUSKİ'den Yatırım Atağı!

 BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, “Hizmetin en iyisini sunmanın kararlılığıyla yatırımlarımıza yön verdik. Sorumluluk alanımıza giren ilçelerimizde yatırım hamlesi başlattık. Mart 2014’ten bugüne dek, yaklaşık 1,5 yıllık süreçte sorumluluk alanımıza dahil olan Keles, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, İnegöl, İznik ve Orhangazi’de 417 kilometrelik içme suyu, 54 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 10 kilometrelik yağmur suyu hattını hizmete sunduk” dedi.
Yeni ilçelerin altyapı ihtiyaçlarının giderilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Çetinavcı, büyükşehir sınırlarının tamamını oluşturan 17 ilçede ise Mart 2014’ten bu yana 801 kilometrelik içme suyu, 365 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 171 kilometrelik yağmur suyu hattını hizmete sunduklarını vurguladı.
Büyükşehir Belediyesi’nin yol göstericiliği ve öncülüğündeki yatırımlarına bundan sonraki dönemde de artan tempoyla devam edeceklerini ifade eden Çetinavcı, hizmetin en iyisini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku