BURSA HABERLERİ:
'Bursa'da Kış” yarışması başladı

Bu yıl Bursa’nın buluşma mekanlarını konu alan fotoğraf yarışmasının ‘Kış Kategorisi’ne başvurular başladı. Son katılım tarihinin 23 Şubat 2018 olduğu bu etapta da yarışmaya başvurular www.bursadazamandergisi.com adresine yapılacak. Fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş, Fotoğraf sanatçısı Engin Özendes, ATLAS Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kansu Şarman, Fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman ve Fotoğraf sanatçısı Ahmet Çetin’den oluşan Seçici Kurul 24 Şubat 2018’de değerlendirmeyi yapacak, sonuçlar 27 Şubat 2018’de açıklanacak ve 03 Mart 2018’de de ödül töreni gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarışma sonucu dereceye girenlerden birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, mansiyon ödüllerine ise 500’er TL para ödülü verecek.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108