BURSA HABERLERİ:
Bursa'da Her Mevsim Buz Pateni Keyfi!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan branşa özel spor tesislerinden olan ve Reşat Oyal Kültürparkı’nda vatandaşlara hizmet veren ‘Buz Pateni Pisti’nde genç sporcularla bir araya geldi.
Bursa’nın spor kenti olması hedefiyle çalışmalarını her alanda sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da mesafe kat eden Bursa’da, 7’den 70’e herkesin spor yapması, amatör spor kulüplerine sahip çıkmak ve okullarımızda Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yüzbinlerce gencimize spor yaptırma konusunda Türkiye’de öncü ve örnek çalışmalara imza atıyoruz” şeklinde konuştu.
“Spor kenti Bursa’ya değer katsın”
Bursa’ya her gün yeni yeni tesisler kazandırıldığını hatırlatan Başkan Altepe, “Bursa’da bugüne kadar 240’ın üzerinde gerçekleşen tesislerimizden biri de buz pateni pisti… Bursa’nın güzide mekanlarından, şehrin merkezindeki Kültürpark’ta, gölün atıl durumdaki küçük kısmında buz pateni pistinin inşaatını gerçekleştirdik ve geçtiğimiz günlerde de açmıştık” dedi.
Tesisin artık tam olarak faaliyete geçtiğini ifade eden Başkan Altepe, “Antrenörlerimiz hem buraya gelen gençlerimize eğitim veriyorlar, hem de isteyen herkes gelip burada buz pateni yapabiliyor. Amacımız, burada 12 ay boyunca buz pateni yapılabilsin. Spor kenti Bursa’ya gerçek anlamda değer katsın. Onun için, 1000 metrekare alanlı buz pateni pisti gerçekten örneği az bulunan bir pist” diye konuştu.
Başkan Altepe, ileride pistin üst örtüsünün de yapılarak daha kullanışlı hale geleceğini sözlerine ekledi. Buz patenini ve sporu seven herkesi davet eden Başkan Altepe, “Tesisimiz, Kültürpark’ın tam kalbinde, gölün yanında, donanımlı ve modern bir tesis olarak faaliyette. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından işletilen örnek bir tesis oldu. Bursa’mıza ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku