BURSA HABERLERİ:
Bursa'da Avcılara Sıkı Denetim!

 Bursa 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Av Koruma ekiplerince aralıksız olarak avcı denetimleri yapılıyor,

Avcılık faaliyetlerinin yoğun olduğu bölgelerde aynı zamanda yasadışı avcılık yapan kişilerin de yaygın bir şekilde bulunduğu dikkate alınarak, denetimler artırıldı. 

Yalova Şube Müdürlüğüne bağlı personeli özellikle gece ve sabah erken saatler olmak üzere günün her saatinde yaptığı kontrollerle kaçak avcılığın önlenmesi için çalışıyor.

2015-2016 av sezonunun açılış günü olan 15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde yapılan denetimler de Dumanlıdağ genel avlağı sınırları içinde 55 avcı denetlendi. Yapılan kontrollerde 1 adet yasadışı hareket eden avcıya tutanak tutuldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Yalova Şube Müdürlüğü Av Koruma ekiplerinin il genelinde yasak avcılığı engellemek ve doğal hayatı korumak amacıyla koruma kontrol faaliyetlerine aralıksız devam edeceği belirtildi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku