BURSA HABERLERİ:
BSMMMO'da yeni dönem başladı

Devir teslim töreninin açılışında söz alan BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz konuşmasına, “Odamız, bugün yepyeni bir faaliyet dönemine adım atıyor. Törenimizden önce kurullarımız ilk toplantılarını gerçekleştirdi ve görev dağılımlarını yaptı. Odamızın yeni yönetim kadroları olarak karşınızdayız. Odamız ve meslek camiamız adına, güzel ve verimli bir dönem geçirmeyi ümit ediyoruz” diyerek başladı.  2016-2019 döneminde Oda kurullarında görev yapan meslektaşlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Doğan Yılmaz, iki listeyle gittikleri genel kurul ve seçim sürecini oldukça seviyeli, Oda’ya yakışan bir atmosferde geride bıraktıklarını kaydetti.
 
YÖNETİM KURULU ÜYE SAYISI ARTTI
Oda’nın bu seçim döneminde de ‘Nispi Temsil Sistemi’ ile yönetileceğini dile getiren BSMMMO Başkanı Yılmaz, “Oda üye sayımız 5 bini aştığından bu dönem yönetim kurulumuz 9 kişiden oluşacak. Çağdaş Muhasebeciler Grubu’ndan 5, Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’ndan ise 4 kişi yönetim kurulumuzda yer alacak. Yönetim olarak, öncelikli hedefimiz, mesleki menfaatlerimizi ön planda tutarak, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek olacak. Hepinizin huzurunda, 2016-2019 döneminde Odamız kurullarında görev yapan tüm meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, yeni çalışma dönemimizin, meslek camiamız başta olmak üzere tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Doğan Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından ise Yönetim Kurulu Sekreteri Fatma Çil Eradaş’ın sunumunda gerçekleşen devir teslim törenine geçildi. BSMMMO’nun 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşen genel kurul ve seçimlerinin ardından göreve gelen yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu kadroları, önceki dönem yönetimdeki meslektaşlarından görevlerini devraldılar. Genel kurul ve seçimler neticesinde Doğan Yılmaz başkanlığındaki BSMMMO Yönetim Kurulu’nda Nazan Özsoy başkan yardımcısı, Fatma Çil Eradaş sekreter, Bircan Kılıç sayman, İsmail Özdemir, Asım Karaman, Fatih Arslan, Bünyamin Savaş Albayrak ve Osman Yıldırım ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Ayhan Erken başkanlığındaki Denetleme Kurulu’nda, Bünyamin Çolak ve Sibel Çelik Torun yer alırken, Nurcan Güngör başkanlığındaki disiplin kurulunda ise Basri Açıkgöz, Sema Aslan, Sedat Öpçiner ve Şahinaz Üyük üç yıl süresince görev yapacak.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku