BURSA HABERLERİ:
Bozbey Enginar Üreticisine Akıl Verdi!

 Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her cuma olduğu gibi yine makamını ilçenin farklı bir mahallesini taşıdı. Bu hafta karavanı ve çalışma ekibiyle birlikte enginarın merkezi Hasanağa Mahallesi’ne giden Başkan Mustafa Bozbey, burada mahalleliyle ve ziyaretçilerle görüştü.

Bozbey, sabah saatlerinde geldiği Hasanağa’da önce köy kahvesinde yurttaşlarla buluştu. Mahalledeki esnafı da tek tek ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileyen Bozbey, daha sonra bir süre vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Başkan Bozbey Hasanağa’nın sorun ve taleplerini de önce ‘Başkan Burada’ karavanında bir araya geldiği mahalle muhtarı Halil Turan’dan dinledi.

Görüşmede öncelikli konu ise Hasanağa’da yetiştirilen ve Türkiye’nin en iyisi olarak nitelendirilen enginarın tanıtımı için yapılacaklar oldu. Enginar denince akıllara Hasanağa’nın geldiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, “Hasanağa enginarla tanınmalı ve enginarın patentini almalı. Bu konuda biz de Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Bozbey İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün enginar için mahalleye kurmayı planladığı tesis konusunda da gereken desteği verebileceklerini sözlerine ekledi. Tüm gün çalışmalarını Hasanağa Mahallesi’nde geçiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinden randevu talep edenlerle de yine Hasanağa’da görüştü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108