BURSA HABERLERİ:
Bozbey: Emlak ve gayrimenkul yönetimi sıkı takipte

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Hizmet kalitesini her geçen gün artırmak amacıyla çalışanlarıyla tek tek fikir alışverişinde bulunan Başkan Mustafa Bozbey, son olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü personeliyle görüştü. Vatandaşlardan gelen talepleri ve işleyiş sırasında oluşan aksaklıklar konusunda çalışanlardan detaylı bilgi alan Başkan Bozbey, belediyenin emlak ve gayrimenkul yönetimine dikkat çekti. Başkan Bozbey, “Belediyenin emlak ve gayrimenkul yönetimi son derece önemli. Biz, bunları iyi yönettiğimiz taktirde, hem kaynak açısından önemli bir noktaya geliriz hem de gelirlerimiz artarak devam eder” dedi. Başkan Bozbey, belediye mülkiyetinde olan yerlerden alınan kiraların da sıkı takip içinde olduğunu sözlerine ekledi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanlarının, Nilüfer Belediyesi’nin gelirleri artıracak çalışmalara imza attığını dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, özenli çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti. Alaaddinbey Mahallesi’nde bulunan 'Tarımsal Amaçlı Küçük Bahçeler’e (Hobi bahçeleri) yoğun ilgi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, benzer bir proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Mustafa Bozbey, “Vatandaşlar, hobi bahçeleri olarak bilinen 'Tarımsal Amaçlı Küçük Bahçeler'imize büyük ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın şehrin stresinden uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri ve küçük ölçekli tarımsal faaliyetlerde bulunabilecekleri bir proje üzerinde çalışıyoruz. Unçukuru Mahallesi’nde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz proje, Türkiye’de örnek olacak” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108