BURSA HABERLERİ:
BaşkBaşkan'dan Belediyespor'a Moral Ziyareti	17/01/2018 09:30 	 Voleybol Efeler Liginde kötü bir

Voleybol Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, 2017-2018 sezonunda inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, lig sıralamasında 10’uncu sırada yer alan Turuncu-Lacivertli temsilcimizde sporculara moral vermek adına Salı akşamı yapılan antrenmanı ziyaret etti.

ŞANSSIZLIK YAŞADIK
İnegöl Kapalı Spor Salonunda antrenör Levent Zoroğlu nezaretinde 17.00’da başlayan antrenman öncesi Belediyesporlu yöneticilerle birlikte sporcular ve teknik heyetle buluşan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, burada sporcularla tek tek görüştü. Ziyareti sırasında sporculara hitaben bir konuşma da yapan Taban; “Bugün yönetici arkadaşlarımızla beraber sizleri ziyaret edelim istedik. Geçen hafta deplasmanda talihsiz bir mağlubiyet aldık. Sonuç itibariyle ben maçı televizyondan izledim. Gördüğüm kadarıyla bir şanssızlık yaşadık. Bugün de buraya gelmekteki amacım sizlerdeki motivasyonu sağlamak. Bunu yeniden başarmamız lazım” dedi.

“KESİNLİKLE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Kendisinin her an takımla olamasa dahi takım hakkında sürekli bilgiler aldığını ve kulübe hakim olduğunu vurgulayan Alper Taban, “Yönetici arkadaşlarımız her an sizlerle birlikte. Belki ben bu kadar yakınınızda olamayabiliyorum ama yakından takip ettiğimi ifade etmek istiyorum. Sizler bizim için önemlisiniz ve biz de tüm gelişmeleri yakından izliyoruz. Bazen aldık dediğimiz set verdik dediğimiz set oluyor. Ben verdiğiniz emeği de görünce üzülüyorum bir yönetici olarak. Diğer arkadaşlarımız da aynı ciddiyetle yaklaşırlarsa ben bu takımın kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Sporculara da moral olan ziyaret sonunda Başkan Alper Taban, voleybolculara tatlı ikramında bulundu. Ziyaretin tamamlanmasıyla birlikte antrenman devam etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku