BURSA HABERLERİ:
Başkan Aktaş mağdur olan vatandaşla görüştü
Huzur kenti Bursa’da, göreve geldiği günden bu yana birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşa saldıran özel halk otobüsü şoförü için gerekenin yapılacağını söyledi.
Başkan Aktaş, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti sunmakla mükellef olan yeşil özel halk otobüslerinin birinde dün meydana gelen olayı büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Yolculuk yapmak isteyen bir vatandaşımıza saldıran özel halk otobüsü şoförü, süratle görevden uzaklaştırılmış ve akabinde konu savcılığa iletilmiştir. Belediyemiz yasal sürecin takipçisi olacaktır” dedi.
Başkan Aktaş, olayda mağduriyet yaşayan vatandaşla görüştüğünü ifade ettiği açıklamasında, “Mağdur olan vatandaşımızla bizzat görüşerek, yaşanan durumdan dolayı üzüntümüzü iletmiş bulunmaktayım. Gerekçesi ne olursa olsun böyle bir durum kabul edilemez. Bundan sonra da bu tür durumlara müsaade etmeyeceğiz. Halkımızın bilgisine sunarım” ifadesine yer verdi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku