BURSA HABERLERİ:
ARKON'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

ARKON'un Bursa'nın Yıldırım İlçesi'ndeki merkezinde gerçekleştirilen genel kurula çok sayıda katılım oldu.Artvinliler'in yoğun ilgi gösterdiği, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede, 5 federasyon ile hazır bulunan delegeler, Kurucu Başkanı ve Yönetimini onayladı. Coşku içinde gerçekleştirilen kongrede, önemli isimler konuşmacı olarak yer alarak, Artvinlilere yönelik önemli mesajlar verdiler. Kongrede güven tazeleyen Artvinliler Konfederasyonu(ARKON) Başkanı Fetanet Yıldırım, oylama sonrası yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.  Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Fetanet Yıldırım, ''Bu gün burada ilk kongremizi büyük bir demokrasi şöleni eşliğinde gerçekleştirdik. Sizlerin desteği ile bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. ARKON olarak kültürümüzün korunması, gelecek kuşaklara aktarılması, Artvin dışında yaşayan Artvinliler ile Artvin'in arasındaki bağın günden güne güçlendirilmesi temel hedefimizdir. Çıktığımız bu yolda, benden desteklerini esirgemeyen değerli yönetim kurulu üyelerimize de teşekkürü borç bilirim. Bu gün parti ayrımı gözetmeksizin tüm değerlerimiz, tüm siyasilerimiz ve tüm bürokratlarımız ile buradayız. Buradan tüm Artvinlileri çıktığımız bu hizmet yarışında bizi desteklemeye davet ediyorum. Bizi izlemeye devam edin'' dedi.
Artvin Konfederasyonu(ARKON)'un 1. olağan genel kuruluna, Turan Ulusal Uygarlığı Bursa İl Başkanlığı'da tam kadro ile katıldı.




 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku