BURSA HABERLERİ:
ARAPZADE MAHALLESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Arapzade mahallemizde başlatmış olduğumuz kaldırım çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceledik ve ekiplerimizden bilgiler aldık. Özellikle bu alanda başladığımız kaldırım çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.  Pandemi koşullarını ve sokağa çıkma yasağını yine fırsata çevirdik ve bu alanda araç trafiğine engel olmadan kaldırım çalışmalarımızı hızlandırdık. Yoğun bir tempo ile başlayarak devam ettiğimiz kaldırım çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız.
 
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hafta sonu trafiğe engeli olmadan kaldırım çalışmalarına hız verdik. Başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kaldırım çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız kaldırımlardan daha rahat bir şekilde yürüyecekler. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku