BURSA HABERLERİ:
Altan Erkekli Ve Veysel Diker'den ‘Şifa Niyetine' Müzikli Gösteri

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Ocak ayında da birbirinden farklı sahne gösterilerini ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. İnegöl’de kültür sanatın merkezi haline dönüşen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yüzlerce vatandaşın katıldığı gösterilere, bir yenisi daha eklendi.

Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şifa Niyetine’ isimli tiyatral gösteri, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Usta tiyatrocular Altan Erkekli ve Veysel Diker’in sahnelediği gösteriye ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.

YAŞAMDAN KESİTLER SUNULDU, TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ
Usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker’in uzun süre unutulmayacak bir performansa imza attığı ‘Şifa Niyetine’ isimli gösterisi, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 20.00’da gerçekleştirildi. Günden güne dünyanın tükettiği insana ‘Şifa Niyetine’ diye adlandırdıkları oyunla izleyicinin karşısına çıkan Altan Erkekli ve Veysel Diker, yaşamdan kesitler sundukları programda sevilen türkü ve şarkıları da seslendirdiler. Yaşam ve sanat hayatlarını anlattıkları gösteride sanatçılara piyano, keman, kontrabas, gitar ve perküsyondan oluşan orkestra eşlik etti. İnegöllü sanatseverlerin gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten sanatçılar, programın gerçekleşmesinde katkılarını sunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a da teşekkür ettiler.

İl
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BBP'den Bursa Emniyet Müdürü'ne...
Türk Polis Teşkilatının Polis Günü ve Polis Haftası kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı...

Haberi Oku