BURSA HABERLERİ:
Almanya'daki Kardeş Şehirden Ziyaret
Belediye meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Vekili Usta, Mudanya ile Ansbach arasında uzun yıllardır süregelen dostluk köprüsünün, yeni diyaloglarla artarak devamını diledi. Kaymakam Juergen de ilişkilerin ilk günkü gibi karşılıklı sürmesi gerektiğine dikkat çekerek, bunun kültür, turizm ve projelerde çok önemli olduğunu söyledi.

Girit danteli ve çeşitli hediyeler verilen misafirler, daha sonra Mudanya’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi. Tirilye Mahallesi’ne de giden heyet, akşam yemeğinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın misafiri oldu. Protokol yemeğinde Türkyılmaz, Kaymakam Juergen’e çiçek takdim etti. Misafir heyet, pazartesi günü ilçeden ayrılacak.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108