BURSA HABERLERİ:
54.HÜKÜMETİN BAŞBAKANI NECMETTİN ERBAKAN YILDIRIM BEYAZIT CAMİDE DUALARLA YAD EDİLDİ

Saadet Partisi Yıldırım ilçe başkanlığı, Milli Görüş lideri 54.Hükümetin Başbakan’ı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 10. yıldönümünde düzenlenen programlarla anılmaya devam ediyor.  

Erbakan haftası nedeniyle Yıldırım Beyazıt camideki anma programa katılan Yıldırım ilçe Müftüsü Halil İbrahim Demir’de Kuran-ı Kerimden tilavetler okudu.

27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Erbakan için ilk program 10. yıldönümünde Saadet Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatı tarafından yapıldı. Yıldırım İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Yaşanabilir Türkiye” programı dün akşam Yıldırım Beyazıt Camii'nde düzenlendi. Saadet Partisi Yıldırım ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda  Erbakan Hoca için akşam namazından sonra Mevlidi Şerif ve Hatim duaları okutuldu. 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108