BURSA HABERLERİ:
1000 Çocuk Sünnet Ettirildi!
Bursa genelindeki 17 ilçede çeşitli nedenlerle bugüne kadar çocuklarını sünnet ettirme imkanı bulamayan ailelerle, ülkelerindeki savaştan kaçıp Bursa’ya sığınan Suriyeli ve Türkmen ailelerin çocukları sünnet ettirildi. Tüm ilçelerde belirlenen toplam 1000 çocuk için Merinos Park’ta şölen havasında bir tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı şölen Kuran tilaveti ile başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu güzel dinin mensubu ve güzel Peygamber (SAV)'in ümmeti olmanın önemli bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “İş adamlarımızın sponsorluğunda Balkanlar’da bugüne 17 bin çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bursa’yı spor yatırımları, altyapı ile tarihi ve kültürel miras çalışmalarıyla örnek bir kent haline getirirken, insan odakları sosyal projelerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz. İşte sünnet şölenleri de bu faaliyetlerden sadece birisi. Bugün bin çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atıyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Altepe, ayrıca ailelere de çocuklarının mürüvvetlerini görmelerini temennisinde bulundu. 

Daha sonra sünnet çocuklarına hediyelerini veren Başkan Altepe, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, mehter konseriyle devam etti.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku