BİLİM-TEK:
Dünyanın En Güvenli Telefonu Piyasaya Sürüldü!

Ordu düzeyinde güvenlik ve siber yazılım koruma desteği sağlayan akıllı telefon projesi, Kazakistan ve İsrail ortak yatırımcıları ile hayata geçti. En temel modeli, vergi hariç yaklaşık olarak 15 bin dolardan alıcıyla buluşturmayı planlayan üretici firma, yazılım saldırılarına karşı koruma ve yüksek düzeyde gizlilik taahhüt ediyor. 

Projenin hayata geçmesi için 72 milyon dolar yatırımla çalışmaya başladıklarını bildiren firma, akıllı telefonun geliştirilme aşamasının iki yıllık bir sürece dayandığını açıkladı. Haziran ayından itibaren İngiltere'nin başkenti Londra’daki mağazada satışa sunulacak olan akıllı telefonun pazar hedefinde zengin işadamları yer alıyor.
Öte yandan, akıllı telefon pazarında ilk defa ordu düzeyinde iletişimlerde kullanılan güvenlik donanım tabanı KoolSpan koruma kalkanı, VoIP arama ve mesajlaşma özelliğinde ise AES-256, FIPS 140-2 kriptolama desteği kullanıldığı belirtiliyor. 
"Solarin" adı verilen yeni teknoloji ürünü akıllı telefonun, 1 Haziran'dan itibaren internettten satışa sunulacağı açıklandı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MG’den Dünyanın %100 Elektrikli İlk Station...
Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü...

Haberi Oku