BELEDİYE HABERLERİ:
Türkiye Düşmanlarını Sevindirmeyeceğiz!
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir merkez ve bağlı mahallelerde yatırımları inceleyerek vatandaşlarla buluştu.
Akşehir merkezde ilk olarak Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen İstiklalden İstikbale isimli programa katılan, ardından Akşehir Kültür Merkezi’nde muhtarlar ve vatandaşlarla buluşan Başkan Akyürek, restorasyon çalışması devam eden Arasta Çarşısı ve restorasyonu tamamlanan İplikçi Camii’nde incelemelerde bulundu.
Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak kullanılan Akşehir Şehir Konağı’nın açılışını da gerçekleştiren Başkan Akyürek, daha sonra Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Büyükşehir yöneticileri ile birlikte Gölçayır, Ortaköy, Karabulut, Doğrugöz ve Yazla mahallelerindeki yatırımları inceleyerek vatandaşlarla buluştu.
YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Gittiği her mahallede büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçelerde ve bağlı mahallelerde kısa vadeli hedeflerin çoğunu gerçekleştirdiklerini, yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.
16 NİSAN’DA KAOS ÇIKSIN İSTİYORLAR
Yaptığı ziyaretlerde 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasının önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinin rövanşını almak isteyenlerin 16 Nisan’ı beklediğinin altını çizdi. Başkan Akyürek, “Muhalefet duygusuyla hayır diyenler olabilir. Ama bir de terör örgütleri, dış güçler, Türkiye’nin parçalanmamasından üzüntüye kapıldığını gördüğümüz batılı emperyalist devletler var. Daha 80 sene önce bu torakları işgal edenler de 16 Nisan’da kaos çıksın, hükümet düşsün, Cumhurbaşkanı yıpransın istiyorlar. 16 Nisan’da sorumluluk bir defa daha önümüze geliyor. Milletimiz de bu konuda hep birlikte gerekeni yapacak inşallah. Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz” diye konuştu.
“EVET”E TAM DESTEK İSTİYORUZ
Türkiye’nin parçalanacağı propagandalarını da eleştiren Başkan Akyürek, “Bölücü örgüt üyeleri niçin canla başla hayır kampanyası yürütüyor? Onlar zaten Türkiye’yi bölmek istiyor. Biliyorlar ki 16 Nisan’da aslında doğrudan demokrasiye geçiyoruz. 16 Nisan’da Konya olarak Akşehir olarak tam bir destek istiyoruz” dedi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in ilçelere söz verdiği yatırımları gerçekleştirdiğini belirterek, teşekkür etti.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku

banner108