BELEDİYE HABERLERİ:
SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR!

Sahipsiz kedi ve köpekleri elleriyle besleyen ve tedaviye ihtiyacı olan hayvanlara yardımcı olan ekibimiz soğuk kış şartlarında hastalanan ya da aç kalan sokak hayvanlar için yeni bir uygulamayı devreye soktu. Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü “Hayvan Besleme ve Acil Vakalara Müdahale ekibi” kurdu. Tüm kış çalışmalarına devam eden ekipler aynı zamanda kar yağışında hayvanlar için de nöbet tutacak.

KEDİ VE KÖPEK MAMALARI YERLEŞTİRİLİYOR

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde oluşturduğu beslenme odaklarıyla sahipsiz sokak hayvanlarının aç kalmasını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle soğuk kış günlerinde hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığı bilinirken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri oluşturulan beslenme odaklarına kedi ve köpek mamaları yerleştiriyor.

Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, köpekler için çeşitli bölgelere beslenme odağı konulduğu belirtilen açıklamasında, “Beslenme odaklarına sürekli yem ve su bırakılarak hayvanların beslenmesine yardımcı olunmaktadır. Havaların soğuması ve kar yağması nedeniyle bu hayvanların aç kalmaması için odaklara yem ve su bırakma hizmeti daha da artırılmıştır. Geçtiğimiz yıllarda da kedi ve köpeklerin beslenme odaklarına tonlarca mama bırakılmıştır” denildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku

banner108