BELEDİYE HABERLERİ:
BAŞKANLA SELFİE!
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim alan ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan ekip, Aydınlı Mahallesi’nde hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesinin ardından Yayla Mahallesi’nde de bir evi yeniledi. Gençler bu kez “Kalplerden Kalplere Köprü” projesiyle Yayla Mahallesi’nde 3 çocuklu Elif-Ahmet Türkyılmaz çiftinin evini yeniledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan dolap ve yatak yardımı alan gençler, diğer tüm masrafları cep harçlıklarıyla karşıladı ve evin her yerini yeniledi. Gençler, evin çatısından zeminine tüm tadilatlarını gerçekleştirdi. Tavan ve elektrik tesisatı yenilendi, güneş görmeyen odanın diğer odayla bağlantısı için duvarda kemer yapıldı, ev boyandı. Yenilenen alan, çocuk oyun odasına dönüştürüldü. Türkyılmaz ailesinin evinde yalıtımdan kaynaklanan rutubet sorunu, tadilat ile ortadan kaldırıldı. 

Başkan Yazıcı, “Kalplerden Kalplere Köprü” Projesine Destek Verdi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kalplerden Kalplere Köprü” projesinin mimarı gençlerle birlikte Türkyılmaz ailesini evinde ziyaret etti. Elif-Ahmet Türkyılmaz çifti ve çocuklarına yenilenen evlerinde sağlıklı ve mutlu günler yaşamalarını dileyen Başkan Yazıcı, gençleri de tek tek tebrik etti. Başkan Yazıcı, “Gençlerimiz, çok güzel bir proje hazırlayıp uygulamış. Ben evin eski halinin fotolarını da gördüm ve yeni halini çok beğendim. Gençlerimizin içinde yaşı küçük yüreği büyük kardeşlerimiz de bulunuyor. Bu yaşta iyilik yapma fırsatını bulan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kardeşlerimiz, hiçbir profesyonel destek almadan, tamamen kendi imkanlarıyla bu evi yeniledi. Allah razı olsun” dedi. 

Allah, Gençlerden Razı Olsun
Ev sahibi Ahmet Türkyılmaz da, evini yenileyen gençlere teşekkür etti. Türkyılmaz, “Gençler, 9 gündür gece gündüz demeden çalıştı. Evimizin çatısı ve elektrik tesisatı çok kötü durumdaydı. Bir odayı rutubetten dolayı hiç kullanamıyorduk. Allah, gençlerden razı olsun. Gençlerimizin sayesinde evimizin her yeri yenilendi” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku