3.SAYFA:
Üçüz Babası Aziz Yıldırım'a Seslendi!

 Emek Mahallesi’nde yaşayan Eruh ailesi, 7 ay önce üçlü mutluluk yaşadı. İnşaat işçisi Emrullah Eruh ve Aygül Eruh çiftinin üçüz bebekleri oldu. Çift, bebeklerine Muhammet, Beytullah ve Seyfullah isimlerini verdi. Ancak çiftin bu mutluluğu, üçüz bebeklerle birlikte gelen masraflar ve çocukların büyümesiyle sekteye uğradı. 2 yaşında da bir kızları olan çift, 4 çocuğa birden nasıl bakacaklarını kara kara düşünüyor.

Çocukların mama parası ve bez parasını bulamayan baba Emrullah Eruh, üçüz bebeklerin ve diğer çocuğunun geçimini sağlamakta zorlanmaya başladı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan baba Eruh, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan yardım istedi. İnşaat işçisi baba Eruh, “Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım Aziz başkan sesimi duyar ve bu üçüzlere sahip çıkarsa çok mutlu oluruz. Çocuklara mama ve bez yetiştiremiyorum. Artık büyüdüler ama dışarı çıkartamıyoruz. Dışarı çıkartmamız için üçüz arabası lazım, maddi durumumuz iyi olmadığı için onu da alamıyoruz.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku