3.SAYFA:
Tüpdeki Gaz Sıkışması Evi Harabeye Çevirdi!

Türkçaybaşı Mahallesi'nde Şaban B. ile eşi ve çocuğunun yaşadığı evde iddiaya göre, dün gece kimsenin bulunmadığı sırada büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası evde yangın çıktı. Patlamanın şiddetiyle ev adeta yerle bir oldu. Duvarlar yıkıldı. Evin parçaları metrelerce uzağa savruldu. Patlama sesi kilometrelerce uzaktan duyuldu. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Yapılan ilk incelemede patlamanın mutfak tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiği belirtildi.
Patlamanın meydana geldiği eve komşu olan Zeki Yılmaz, gece patlamaya uyandıklarını söyledi. Yılmaz, "Deprem sarsıntısı yaptı. Korktuk. Endişelendik. Dışarı çıktık. Olayı gördük. Gaz sıkışması olduğunu söyledi yetkililer. İtfaiye geldi. Evde kimse yoktu. Komşularımız ziyarete gitmişler. Onlar dönerken olmuş patlama. Yarım saat önce gelselerdi büyük bir felaketle karşılaşacaklardı. Çok şükür kimseye bir şey olmadı. Evi sanki deprem yıkmış gibi. Böylesini görmedik." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108