3.SAYFA:
Terkos Gölünde Tekne Faciası!

 Arnavutköy Balaban Mahallesi yakınından dün öğle saatlerinde balık tutmak için 4 kişi tekneyle Terkos Gölü’ne açıldı. Gece eve dönmeyen kişilerin aileleri durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ve Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ile birlikte olay yerine giderek çalışma başlattı. Dalgıçlar, alabora olan tekneyi battığı yerden çıkararak kıyıya getirdi. Jandarma ekipleri batan tekneden kurtularak bir ağaca tutunan Fatih Avcı'yı (32) sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı Fatih Avcı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Bu sabah devam eden çalışmalarda ise İsa Başol'un (33) cesedi bulundu. Kıyıya çıkarılan Başol'un cesedi Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer kayıplar Talip Avcı (55) ve Samet Avcı’yı (30) arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarını izleyen kayıp yakını Fazile Uzunbayır, "Dün açılmışlar. Tekne alabora olmuş. Birinin cesedi bulundu. Biri yaralı kurtarılmış. Hepsinin çocukları var, Arama çalışmaları devam ediyor. Yapacak bir şeyimiz yok, bekliyoruz." dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku