3.SAYFA:
Şüpheli Valiz Polisi Alarma Geçirdi!

Olay, saat akşam 22.00 sıralarında Çankaya Ayracı Mahallesi Tirebolu Sokak üzerinde meydana geldi. Sokağın başında bulunan çöp konteynırının yanına bırakılan şüpheli valiz polisi alarma geçirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları inceleme sonrasında olay yerine bomba imha uzmanı talep etti. Uzmanın gelişi beklenirken ekipler de çevre güvenliğini alıp vatandaşların valizin yakınından geçmesine izin vermedi.
Olay yerine gelen uzman ekip yaptığı inceleme sonrasında valizi fünye ile patlatmaya karar verdi. Özel kıyafetini giyen uzman, valize fünye yerleştirdi. Daha sonra aracının yanına geçen imha uzmanı, ekip otosundan vatandaşlar için yaptığı uyarı anonsundan sonra valizi patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan valiz boş çıktı. Patlama sonrası sokakta hayat normale döndü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku