3.SAYFA:
Sığırlar Aç ve Susuz Kaldı!

Cizre ilçesine devam eden olaylar nedeniyle 6 gündür sokağa çıkma yasağı nedeniyle araçların Nusaybin’den geçmelerine izin verilmiyor. Mersin’den aldıkları çok sayıda sığırı Irak’a götürmek isteyen 20 kamyonluk konvoy da 35 derece sıcaklıkta mahsur kaldı. İpekyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinin park sahasında duran kamyonların kasasındaki sığırlar aşırı sıcaktan ve açlıktan 6'sı telef oldu.
Bu durum üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Nusaybin İtfaiye ekipleri her gün sığırlara su serperek serinletmeye çalışılıyor. Sürücüler sığırlara suyun doğrudan verilmemesi gerektiğini, aksi takdirde çok su içip şişerek patlayacaklarını iletti. Aç ve susuz kalan sığırlar hortumlarla su serpildiğinde dillerini uzatarak su içmeye çalışıyor.
Telef olan 6 sığırın değerinin 90 bin lira olduğu öğrenildi. Sığırların perişan halini gören vatandaşlar bu durumun insanlık dışı olduğunu vurgulayıp, "Bu hayvanları nasıl aç ve susuz bırakılıyor.’’ diye tepki gösterildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku